Over mij

 

Mijn naam is Saskia Logtenberg en naast mijn baan als operatieassistente heb ik de opleiding Sportmassage en Blessurepreventie gevolgd bij de Veluwse Bron te Emst.

Deze heb ik afgerond met een landelijk NGS examen. 

 

Tevens ben ik geregistreerd licentiehouder bij het NGS (Nederlandse Genootschap voor Sportmassage) en gecertificeerd bij de SCAS ik voldoe dus aan alle kwaliteitseisen van de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg. Hierdoor mag ik mij Sportzorgmasseur noemen en ben ik te vinden in het register van Sportzorg Nederland.

 

Om mijn kennis te verbreden heb ik een aantal aansluitende cursussen gevolgd zodat ik verschillende massagevormen kan aanbieden.

Ook in de toekomst zal ik me blijven ontwikkelen en specialiseren!

Zo heb ik de opleiding Tefelspecialisatie (behandelen van Hoofdpijn, Bursitis (slijmbeursontstekingen), schouderklachten e.d.), Tennisarm Therapie, Manuele Lymfedrainage en een cursus voor massage van mensen met lage rugklachten gevolgd.

Op dit moment volg ik de opleiding Stoelmassage (Preventief en Curatief) (Preventief heb ik inmiddels afgerond met een diploma)

Massagepraktijk Relax ‘n Care is gericht op ontspanning van zowel lichaam als geest, en het voorkomen en behandelen van (sport)blessures.

 

Elke massage wordt aangepast aan de wensen van de cliënt, er wordt eventueel een behandelplan opgesteld, en de massage word op een rustige en respectvolle manier uitgevoerd.

 

 

 

logo ngs

 

scas

sportzorg logo